Fabricio Ravanelli se vraća u OM

Fabricio Ravanelli se vraća u OM

Ovo je neočekivana vest dana. Dok će Olimpik de Marsej predstaviti Roberta De Zerbija sutra u 15 časova, klub iz Marseja je sve iznenadio najavom povratka u klub bivšeg napadača Fabricija Ravanelija. „OM sa zadovoljstvom najavljuje povratak Fabricija Ravanelija u Olimpik de Marsej. Bivši olimpijski napadač, koji je nosio plavo-beli dres i nosio kapitenovu traku za ruke nekoliko puta između 1997 i 1999 godine, vraća se u klub kao institucionalni i sportski savetnik, piše u saopštenju za javnost.

Sa svoje strane, Italijan nije krio svoju radost. „Povratak u OM, 25 godina kasnije, u ovoj ulozi savetnika, za mene je pravi izvor ponosa i takođe podrazumeva veliku odgovornost. OM i njegove pristalice svakako predstavljaju jednu od najlepših stranica u mojoj karijeri i sa oduševljenjem se vraćam u Marsej kako bih svoje iskustvo stavio na službu Institucije i predsednika Longorije. »

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.