Charlie Cresswell se pridružuje Tuluzu

Charlie Cresswell se pridružuje Tuluzu

Tuluz FC je upravo najavio dolazak svog prvog regruta iz prozora letnjeg transfera 2024. Centralni odbrambeni igrač Lids Junajteda, kluba sa kojim je prošle sezone odigrao 7 utakmica, engleski internacionalac Čarli Kresvel (21 godina) potpisao je sa Téfécé na neotkriveni period.

„Fudbalski klub Tuluz sa oduševljenjem objavljuje svoje prvo potpisivanje prozora letnjeg transfera 2024. godine, Čarlija Kresvela, iz Lids junajteda. TéFéCé pozdravlja Čarlija, prvog regruta ovog leta, u naš Pink City i nada se da će ostvariti sjajne nastupe u našim bojama!“, objašnjava klub u svom saopštenju za javnost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.