OM: Roberto De Zerbi predstavljen sutra

OM: Roberto De Zerbi stigao u Marsej

Roberto De Zerbi жe konaиno progovoriti! Roberto De Zerbi, koji je na iznenađenje svih stigao na čelo Olimpike de Marsej, dok je klub iz Marseja žurio ka Serhiju Konseiçãu, konačno će biti predstavljen narodu Marseja.

OM je upravo objavio medijima da će konferencija za štampu na kojoj će biti predstavljen Italijan biti održana sutra u 15 časova na Narandžastom velodromu. Pablo Longorija će takođe biti prisutan. Nema sumnje da жe to biti puna kuжa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.