LOSC: Veliki udarac za Itana Mbapea

LOSC: Stvari se zagrevaju za Itana Mbapea

Odlaskom starijeg brata Kajlijana, njegova budućnost nije nužno bila na strani PSG- a. Itan Mbape se pridružio LOSC-u pre nekoliko dana. Mudar izbor za mladog 17-godišnjeg veznog igrača koji bi brzo mogao da procveta na Severu pod Brune Génésio. Uprkos tome, mladi igrač se u ponedeljak suočio sa teškim udarcem.

defaultAltAttribute

I zaista, pošto je pre nekoliko nedelja prošao baccalaureate, srednjoškolac Mbape je imao neprijatno iznenađenje kada je video rezultate u ponedeljak. Zaista, upisan na Versajsku akademiju, Itan Mbape je poslat da ponovo preuzme posle loših rezultata u potrazi za svojim STMG baccalaureate. Tako će Kajlianov mlađi brat morati da prođe nove testove narednih dana kako bi stekao diplomu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.