Kompletan je za Zuriko Davitashvili u Sent-Etjenu

AS Saint-Étienne dao ponudu za Zuriko Davitashvili

To je dosije koji je urađen prilično brzo. Osmi finalista Euro 2024 sa Gruzijom i autor dobre sezone sa Đirondins de Bordoom (8 golova i 9 asistencija na 39 mečeva), desni bek Zuriko Davitašvili (23 godine) bio je igrač koga je pratio AS Sent-Etjen. Promovisani u Ligu 1, Zeleni su dali ponudu i brzo ubedili igrača.

Zainteresovan za mogućnost igranja u francuskom vrhunskom letu, Zuriko Davitašvili će potpisati na 4 godine sa klubom Forez prema našim informacijama. Sporazum o transferu postignut je na 6 miliona evra između dve strane. Sve što nedostaje je lekarski pregled i potpisivanje ugovora za Gruzijac.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.