OM, Mančester junajted: Odlučujuće radno vreme za Mejsona Grinvuda

Fanovi OM-a već pokreću haštag protiv Mejsona Grinvuda!

Mejson Grinvud će biti jedan od glavnih animatora ovog letnjeg transfer prozora. Ovaj 22-godišnji napadač je i dalje na uspešnoj pozajmici u Getafeu ove sezone (36 mečeva, 10 golova, 6 asistencija), potpuno se ponovo našao na drugoj strani Pirineja, a samim tim i privukao interesovanje ekskluzivnijih klubova. Uprava Mančester junajteda zna da će ovog leta moći da naplate veliki ček.

Poslednjih dana bilo je reči o ponudi olimpike de Marsej koja premašuje 20 miliona evra koje nudi Lacio, drugi klub veoma zagrejan za kupovinu Mandžunijana. Uprkos svom poreklu i ovoj istoriji nasilja i seksualnog zlostavljanja svog partnera, izazivajući oštre reakcije na društvenim mrežama, igrač je interno jednoglasan u Marseju. Italijanska štampa je u ponedeljak otkrila nove detalje o ovom slučaju.

Treba sve igrati izmedju Lacija i OM-a

U Corriere dello Sport, , saznajemo da će Mančester junajted pokušati da reši budućnost igrača veoma brzo ove nedelje. Lacio jeste dao ponudu od 20 miliona evra, ali postoji procenat od 40 do 50 odsto na prezasićenje; Tako da je potencijalna druga velika provera za Crvene Đavole. Ovo poslednje bi poslednjih sati malo revidiralo njihove zahteve, a cena je određena za Grinvud koji je povećan sa 40 na 35 miliona evra.

Italijanski mediji potvrđuju veoma ozbiljno interesovanje Olimpike de Marsej, i objašnjavaju da smo u odlučujućim satima ove sapunice. Odluka će biti doneta u toku nedelje – uprava Mančester junajteda će nezadrživo izabrati najbolju ponudu finansijski – dok 22-godišnji napadač trenira sam dok čeka ishod. Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.