Fabijan Ruiz poslao paklenu poruku upravi PSG!

PSG: Fabijan Ruiz izbegava svoju budućnost

To je jedna od senzacija ovog Evra. Možemo čak govoriti i o iznenađenju, pošto je malo ljudi očekivalo da fabijan Ruiz bude na ovom nivou. U veznom redu La Roje, uz veliku podršku Rodrija i Pedrija ili Danija Olma, vezni igrač Andaluzije oduševljava i hoda po vodi po nemačkim travnjacima. On ima sasvim drugačije lice od onog koje smo ponovo videli u Parizu ove sezone.

Samouveren, bivši igrač Betisa i Napolija pokazuje zabrinjavajuće sposobnosti da napravi razliku sa loptom pod nogama, a takođe dokazuje da ima natprosečnu viziju igre. To je dovoljno da izazove određeno nezadovoljstvo među pariskim navijačima, koji bi želeli da ga vide na ovom nivou na „Parc des Princes“. U intervjuu sa Pariski, glavni zabrinuti je tako evocirao razliku između španskog Fabijana i pariskog Fabijana: „Ne čitam previše kritike. Posle toga, ako me neki više vole u reprezentaciji nego u klubu, nemam mnogo toga da im kažem. Glavno je da dam sve za svoje timove. Mislim da je način igranja u PSG i u Španiji veoma sličan, sa španskim trenerima. Oboje vole da imaju posedovanje..

Nije vruće otići

Što se tiče lidera Ile-de-Francea, ovaj Evro ne bi trebalo nužno da menja način na koji vide bivšeg igrača Betisa. Kako smo ekskluzivno otkrili na početku konkursa, Fabijan Ruiz je na tržištu i oni će saslušati svaku ponudu koja se može dati. Dobri nastupi igrača u reprezentaciji mogli bi čak da se iskoriste za naduvavanje njegovog rejtinga i vrednosti za transfer. Ipak, kako je objasnio u ovom intervjuu za Pariski, on zapravo ne želi da ode…

„Hoćeš da idem? (Smeje se). Znam da se moje ime pojavi u svakom prozoru transfera, ali srećan sam u Parizu, ostalo mi je još tri godine ugovora i još uvek imam mnogo ciljeva da ostvarim sa PSG“., objasnio je 28-godišnji vezni igrač. Poruka je stoga prilično jasna, on ne želi da napusti prestonicu. Dok smo čekali ponude da stignu na sto pariskih vođa…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.