Zoumana Kamara govori o odlasku iz PSG

Zoumana Kamara govori o odlasku iz PSG

Pošto je upravo osvojila Francusku na čelu PSG-ovih U19, Zoumana Kamara (45 godina) napušta glavni klub posle 17 godina dobre i lojalne službe. Od igrača do asistenta do selektora kategorije ispod 19 godina, Papus sve je video u crvenoj i plavoj boji. On danas odlazi da oproba sreću na drugom mestu i trenira sa profesionalcima sa osećajem dobro obavljenog posla. „Imam osećaj ponosa. Zahvalan sam PSG-u ali ne i zadužuje, jer sam im i mnogo dao. Danas sam stigao do kraja procesa izgradnje.“, rekao je on u kolumnama Tim.

Ako bivši centralni odbrambeni igrač ima želju da bude trener na najvišem nivou, iskoristiće svoje vreme da izabere svoj novi projekat. Povezana neko vreme sa Guingampom i Mecom, Kamara je stavila tačku na glasine.„To su dva projekta koja su me zainteresovala, ali se nisu ostvarila. Imao sam druge ponude koje sam odbio jer mi nisu odgovarale. Sada idem na odmor sa porodicom prvi put u avgustu posle šesnaest godina.“. Zasluženi odmor za bivšeg francuskog internacionalca.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.