OM: Veoma jake reči Kylian Mbappé na Stade Vélodrome

Real Madrid sprema nešto totalno ludo za Kajlijan Mbapea

Kajlijan Mbape pozvao je bivšeg igrača OM Žan-Šarla de Bona da prisustvuje utakmici Francuska – Portugalija. Posle meča, Kajlijan Mbape je dao neke ispovesti o Stade Vélodrome svom gostu večeri. „Rekao mi je da nikada nije video stadion kao što je Velodrom, sa takvom atmosferom. Naježio se. Prošle sezone, kada je izašao iz hotela pre meča gde su dva tima bila vrat i vrat, bilo je toliko ljudi ispred njegovog hotela da je stekao utisak da se meč tamo igra“., poverava se bivšem detetu u kolonama La Provansa.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Debono Jean-Charles (@jeancharlesdebono)

Veza između njih dvojice deluje prilično malo verovatno, ali to se može objasniti uslugom koju je pružio bivši OM TV konsultant kada je mladi Kajlijan još imao samo 11 godina. Prisutan na Stade Vélodrome 8. decembra 2009. godine, na utakmici između Olimpike de Marsej i Real Madrida, kapiten Les Bleusa je posle meča gledao susret sa svojim idolom Kristijanom Ronaldom. U tom trenutku de Bono, OM TV konsultant u vreme događaja, odlučio je da povede mladog Kajlijana sa sobom u mešovitu zonu kako bi mu omogućio da ostvari svoj san. Petnaest godina kasnije, bivši Monegasque je uspeo da uzvrati uslugu svom dobrotvoru, tako što mu je ponudio dres, pored večeri koju neće skoro zaboraviti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.