Caen zatvara vrata na zavidnom Daylam Meddahu

Caen zatvara vrata na zavidnom Daylam Meddahu

Iskorišćen 12 puta u Ligi 2 prošle sezone, Dejlam Medah nastavlja svoj napredak u dresu SM Kaena i impresionira. Treniran u HAC-u pre nego što se pridružio Anžeu, a potom i Sočauksu, ovaj mladi 21-godišnji odbrambeni igrač, snažan, dinamičan i sposoban da igra u sentinelnoj ulozi, raste u snazi i sada je veliko obećanje na svojoj poziciji. Imaju ovo na umu, mnogi timovi počinju da se pojave da kupuju rodom iz Montivilliersa, po ugovoru do juna 2026.

Prema našim poslednjim informacijama, Franko-Alžirca prate Stade Brestois i Stade de Rems. Da, ali u ovome je stvar, ako liga 1 trenutno gleda u njega, njen predsednik Olivije Pikeu, rešen da zadrži svoj talenat, nema nameru da se rastane sa njim i neprobojan je pred raznim pristupima. Sa punim poverenjem svog menadžmenta, čovek koji je prošlog leta produžio zakup, trebalo bi da nastavi svoju avanturu na Stade Michel-d’Ornano. Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.