TV prava: Dva kluba podržavaju ideju kanala Lige 1 od 100%

Liga 1: TV raspored za 33. meč

Pitanje TV prava plaši ceo francuski fudbal. Dok neki govore o prorečenom brodolomu, nekoliko klubova Lige 1 je prilično optimistično u pogledu novog rešenja koje je predložio LFP. Prema RMCSport, Olimpique Lyonnais i RC Lens su, kako se navodi, dve velike pristalice 100% sistema kanala Lige 1, koji je predložio Vinsent Labrune.

Ovaj 100% Liga 1 kanal je rešenje koje nudi LFP u partnerstvu sa Vorner Bros platformom. Kanal od 27,99 evra mesečno za pristup svim sadržajima vezanim za prvenstvo Francuske, pored kataloga filmova i serija koji su već dostupni, ali koji je daleko od jednoglasnog.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.