Liga 1: I dalje je zaglavljena za TV prava!

LFP: Vinsent Labrun reaguje na polemiku oko njegove plate i dogovora sa CVC

Sa mesec i po dana do početka nove sezone Lige 1, još uvek ne znamo emitere mečeva sezone 2024/2025. Međutim, veliki sastanak održan je ove subote, 6. jula u Ligi de Football Professionnel (LFP) u cilju pronalaženja početka rešenja u ovoj blokadi što veoma brine igrače u francuskom fudbalu. Bilo je prisutno nekoliko lidera, uključujući Žan-Pjera Rivera i Lorana Nikolina.

Nažalost, prema informacijama iz RMC Sport, dogovor nije postignut. Uprkos dolasku Warner Bros Discovery-ja u diskusije, čini se da nijedan predlog ne zadovoljava predsednika Vinsenta Labruna i lidere klubova Lige 1 danas. BeIN Sports nije dao nikakvu ponudu. Očekuje se da će novi sastanak biti održan sledeće nedelje. Imajte na nau nauиku da Warner Bros. Discovery daje rok do sutra uveиe kao krajnji rok.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.