Matthis Abline je trajno prebačen u Nantes

Stade Rennais konačno vraća Matthisa Ablinea

Pozajmljen od strane Stade Rennaisa u FK Nantes ove sezone, Matis Ablajn je završio obećavajući kraj sezone pod Antoanom Kombouarom, što je nesumnjivo ubedilo upravu Nantesa da ga zadrži na duže staze. Autor 5 golova i 1 asistencija na 22 nastupa sa „Kanarincima“, 21-godišnji napadač će se definitivno skrasiti na „Božoaru“. Kao što se očekivalo nekoliko dana, glavni zabrinuti se obavezao na FCN do juna 2028.

«Veoma sam srećan i radujem se što ću početi sezonu i nastupati“, rekao je napred prilikom potpisivanja ugovora. To je potpuno logičan nastavak i još uvek sam gladan da pokažem šta mogu da uradim da nastavim da cvetam. (…) Svi smo posvećeni sjajnoj sezoni. Veoma sam srećna što sam ovde„, rekao je Matis Ablajn, za koga je Nantes platio ni manje ni više nego 12 miliona evra (uključujući bonuse).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.