Pjer Sejdž produžio ugovor na OL do 2026.

OL: Snažne reči Pjera Sejdža o finalu Kupe de Fransa

Pjer Sejdž i Olimpin Lajonais nastaviće avanturu ruku pod ruku do 2026. OL je upravo na svojim društvenim mrežama objavio produžetak ugovora 45-godišnjeg tehničara, diplomca BEPF-a od suštinskog značaja za trenera tima iz Lige 1, u naredne dve sezone.

Stigavši na tiptoe da preuzme na privremenoj osnovi posle odlaska Fabija Grosoa prošlog novembra, Pjer Sejdž je postigao veliki podvig kvalifikujući SE OL za evropsko takmičenje iako je klub poništen kada je preuzeo vlast. Ovim produžetkom ugovora, rodom iz Lons-le-Saunijera moći će dugoročno da se projektuje sa ronom klubom koji mu veruje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.