Le Havre razgovara sa Oussama Targhalline

Le Havre razgovara sa Oussama Targhalline

Između odlaska Luke Elsnera u Rems, dolaska Didijea Digarda i odluke DNCG-a da kontroliše svoj račun za plate, Le Havre doživljava prilično događajan početak transfer prozora. Primoran da prodaje, klub se takođe nada da će zadržati neke od svojih najboljih igrača za budućnost, kao što je Oussama Targhalline.

Prema našim informacijama, 22-godišnji vezni igrač, koji se 16 puta pojavljivao sa Ciel et Marine u svim takmičenjima, dobio je ponudu za produžetak ugovora od svojih menadžera, koji su skloni da ga zadrže i posle 2025. godine. Ako Glazgov Rendžers pažljivo prati evoluciju njegove situacije, do danas nije stigla nijedna ponuda od strane najstarijeg kluba za igrača koji je došao preko OM-a.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.