Ol i Monako na meti Tomasa Meunijea

Ol i Monako na meti Tomasa Meunijea

Posle šest meseci u Trabzonsporu (14 ligaških utakmica, 1 gol i 5 asistencija), Tomas Meunije bi već trebalo da spakuje kofere. Prema informacijama iz Fusball transferi, belgijski full-back ima vaučer za izlazak iz turskog kluba, uprkos tome što mu ugovor ističe u junu 2025.

Ipak, prema informacijama nemačkih medija, dva giganta Lige 1, tačnije OL i Monako, pažljivo bi proučili dosije. FT precizira da bi mu klauzula u Meunijeerovog ugovora omogućila da ovog leta besplatno napusti klub, a da njegov budući klub ne mora da plati naknadu za transfer. Povređen u butini, bivši Parižanin je ove nedelje morao da se povuče iz evro runde 16 između Francuske i Belgije.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.