Bris Samba odgovorio na interesovanje OM-a

Bris Samba odgovorio na interesovanje OM-a

Godinu dana posle Seko Fofane, RC Lens bi narednih nedelja mogao da ostane bez još nekoliko rukovodilaca. Pored Kevina Dansa, koji će verovatno biti prodat kao što smo vam nedavno rekli, nekoliko informacija ukazuju na odlazak u Brajs Sambu. Kako prenosi OM, francuski internacionalac pozvan je da prokomentariše tu informaciju ove srede na konferenciji za novinare. Ali za njega, ovo su samo glasine.

« To nije na dnevnom redu, iskreno. Video sam mnogo stvari koje kruže društvenim mrežama, neću da lažem. Posle toga, svi znaju kakvu vezanost imam sa ovim klubom koji sam poznavao sa 18 godina. Onda, videćemo., poverio se igraču koji je prošao kroz OM. Ne brinem se zbog toga i videćemo Lensov stav o meni. Ja sam kapetan i mislim da Lens neće hteti tako lako da me se otarasi. U svakom slučaju, stvarno sam srećan i ponosan što sam kapiten Lensa. I ako budemo morali da ostanemo u Lensu, ostaćemo. U svakom slučaju, ne zatvaram vrata i videćemo šta će se desiti ovog leta. ».

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.