Ismaïl Bouneb je potpisao za HAC

Ismaïl Bouneb je potpisao za HAC

Stvari se ubrzavaju u lučkom gradu. Nakon dolaska Didijea Digarda na klupu Le Havra, uprava Ciel et Marine je zauzeta oblikovanjem novog lica HAC verzije 2024-2025. Imajući ovo u vidu, Normani su u procesu dobrodošlice Janisu Zouaouiju, levom beku koji je igrao za Martigues, ali i Rubenu Londji, desnom vingeru koji je upravo napustio Lousanne-Sport. Ali to nije sve. Prema našim poslednjim informacijama, najstariji klub bi takođe trebalo da napravi trećeg regrutnog zvaničnika u narednih nekoliko sati. Njeno ime? Ismaïl Bouneb. Trenirao je u Valensijensu, ovaj mladi 18-godišnji napadački vezni igrač, potpisao je u utorak 4-godišnji ugovor sa Hacmensima i zbog toga se priprema za jačanje napada poslednjeg 15. u Ligi 1.

Autor 12 golova i 1 asistencija sa U19 kluba iz Valensije prošle sezone, rodom iz Lila, briljantan sa omladincima reprezentacije Francuske tokom U17 Svetskog prvenstva 2023. godine, debitovao je i u Ligi 2 prošlog decembra kada su ugostili pariski FC. Tehnički, sa veoma dobrom vizijom igre i veštim pred golom, Franko-Alžirac je zaveo lidere Le Havra, koji traže velike prilike uprkos ograničenim sredstvima. Još jedan lep potez Mathieu Bodmera i njegovih timova. Formalizacija se očekuje u narednih nekoliko sati…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.