Strazbur nudi kolumbijsku nadu

Strazbur nudi kolumbijsku nadu

Prozor letnjeg transfera je zauzet za Strazbur. Uvek u žiži dobrih poteza, alzaski klub je zabeležio dolazak Óskara Perea, iz Atlético Nacionala, u Kolumbiju. Ovaj 18-godišnjak je potpisao ugovor sa RCSA do 2029.

„Óscar Perea je levi bek – desnonogi – eksplozivan i dribling“, kaže Rejsing o igraču koji je postigao ukupno šest golova i ostvario četiri asistencije od svog debija u maju 2022. godine, naveo je Strazbur na svom zvaničnom sajtu. „Zaista sam se trudio da dođem do ove tačke, a sada jedva čekam da se vidim sa klubom, gradom i regionom. Spreman sam da dam sve od sebe za Rejsing.“, prokomentarisao je Óscar Perea.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.