Mbape kopa po Nejmaru da ne bi napustio PSG

Mbape kopa po Nejmaru da ne bi napustio PSG

U leto 2019, dve godine po dolasku u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra, Nejmar je učinio sve što je mogao da se vrati u FK Barselona. Brazilac bi potvrdio ovu želju nekoliko godina kasnije. Međutim, u klubu jedan čovek nije cenio želju Neja da se spakuje samo dve godine po dolasku u Francusku: Kajlijan Mbape.

«Bolje ti je da ne odeš, ne možeš tako da ga okreneš naopačke… Ako odeš, slab si„, navodno je Francuz rekao Brazilcu prema izveštaju Tim za istraživanje. Ostalo je istorija: Nejmar je konačno ostao, Barča nema finansijskih sredstava da ga vrati.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.