Nantesi preduzmu akciju za Ludovika Ajorquea

Nantesi preduzmu akciju za Ludovika Ajorquea

FK Nantes teži da bude bolji u narednoj godini. Razočaravajuće tokom sezone koja se upravo završila, „Kanarinci“ već počinju da budu aktivni na transfer tržištu. Jedan od prioriteta menadžmenta Nantesa je jačanje napada. Tako bi Matis Ablajn trebalo da se vrati u Božoar posle uspešne pozajmice u Loare-Atlantique. Da bi regrutovao mladog 21-godišnjeg centarfora, FCN se priprema da plati oko dvanaest miliona evra, uključujući bonuse. Ovo nije jedino pojačanje koje žele vođe Nantesa za njihov napad. Zaista, prema našim informacijama, Ludović Ajorque se zaista nalazi na policama Kanarinca kako je izvestio Ouest-France.

Bivši goleador iz Strazbura (151 meč za 51 gol i 18 asistencija), moćni napadač bio je jedan od pouzdanih napadača u Ligi 1 između 2018. i 2023. godine. Odličan u Alzasu, rodom iz Sen Džozefa na ostrvu Reunion imao je častan nastup sa Majncom, sastavljajući 8 golova u 30 startova od dolaska u Nemačku u januaru 2023. Zainteresovan za ideju o povratku u Francusku, 30-godišnji napadač se procenjuje na 3 miliona evra od strane Transfermarkta. Prema našoj indiskreciji, još uvek su u toku pregovori da bivši mučitelj iz Strazbura sledeće godine obuče žuti dres FK Nantes. Jedan od ključeva operacije biće pronalaženje sporazuma o visini plata sa novim ograničenjima DNCG u pogledu Kanarinca. Osvetnički, iskusan i naviknut da gomila golove u Ligi 1, Ludovik Ajorque bi mogao mnogo toga da donese napadu Nantesa za sledeću sezonu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.