OM: Lilian Brassier će se podvrgnuti lekarskom pregledu

OM: Lilian Brassier će se podvrgnuti lekarskom pregledu

Prozor za prenos OM-a ozbiljno počinje da se zagreva. Posle zvaničnog dolaska Roberta de Zerbija na klupu Marseja, duo Benatia-Longoria nastavlja da radi na letnjoj transfer pijaci. Već nekoliko nedelja želja za jačanjem odbrane jedan je od prioriteta uprave Marseja. Posle planiranog odlaska Samjuela Žigota u Tursku, Marsej je zaista napredovao na stazi Lilian Brassier.

Briljantan sa Brestom nekoliko godina, 24-godišnjem odbrambenom igraču se udvaralo nekoliko timova na Starom kontinentu. Međutim, posle dosta ubedljivog rada uprave Marseja, levonogi igrač se opredelio da se pridruži „Canebièreu“. Kako su u utorak izvestile neke kolege, Lilijan Brasije je zaista u Parizu kako bi rešila poslednje detalje njegovog dolaska u Marsej. Kada se te formalnosti srede, on će odleteti u svoj lekar sa OM-om u Buš-du-Ronu pre nego što zvanično potpiše svoj ugovor.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.