Merkato OM: Ogroman obrt za budućnost Pjer-Emerika Aubameyanga!

OM: Pablo Longoria pod Aubameyang-ovim činima

Sve ide kako treba u Olimpique de Marseille. Tandem Medhi Benatia-Pablo Longoria je zauzet iza kulisa i uspeo je da izvede veliki prevrat Roberta De Zerbija. Trener sa međunarodnom reputacijom koji će dozvoliti klubu iz Marseja da pokrene novi projekat bez sumnje mnogo kretanja unutar svog tima. Mora se reći da su svi igrači kluba potencijalno stavljeni na transfer listu u slučaju dobre ponude.

Ali, ako postoji jedan igrač na koga klub iz Marseja računa, onda je to Pjer-Emerik Aubameyang. Gabonski napadač, najbolji igrač OM-a prošle godine, trenutno je na odmoru i ranije je uveravao da nastavlja avanturu u OM-u: „Za sledeću sezonu? Biće potrebno mnogo rada, mnogo rada. Hoжe li biti sa mnom? Da, ovde sam.. Međutim, iza kulisa, istina je malo komplikovanija. Ako nam je njegova pratnja rekla da još uvek ne razmišlja o svojoj budućnosti i da iskoristi svoje odmore za trenutak kako bi bio spreman za nastavak, Aubameyang bi mogao, uprkos svim izgledima, da napusti marsejski grad ovog leta.

OM traži od Pjer-Emerika Aubameyanga da razjasni svoje namere

Prema našim informacijama, Saudijska Arabija, koja već 4 godine kuca na vrata PEA, očigledno je pronašla način da zadrži svu svoju pažnju. Ako trenutno ne postoji ponuda Al Šababa klubu evropskog šampiona iz 1993. godine, saudijsku stranu zaista zanima ideja o regrutovanju gabonske zvezde, koja je već dobila ponudu od saudijskog kluba. Ofanziva koja je stigla do ušiju table u Marseju, koja ne ceni ovo iznenadno lice. Ovo poslednje je vrlo jasno zabrinuto zbog mogućeg odlaska Aubameyanga, što bi bila veoma loša vest za Roberta De Zerbija nekoliko dana pre nastavka treninga.

Prema izvoru iz Marseja, OM, koji nije prodavac, sada čeka pojašnjenje od igrača u vezi sa njegovom budućnošću. Mora se reći da će posle uspešne godine u fokanom gradu sa 17 golova i 8 asistencija na 34 meča Lige 1, najboljeg strelca Marseja možda biti veoma teško zameniti. Ovo drugo stoga ima karte u ruci. Sada mu ostaje da otkrije svoju igru.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.