Rennes regrutuje Abdelhamid Ait Boudlal

Rennes regrutuje Abdelhamid Ait Boudlal

Stade Renanis ima novog regruta. To je 18-godišnji marokanski odbrambeni igrač Abdelhamid Ait Boudlal. ovo poslednje stiže sa Akademije Muhamed VI.

«Abdelhamid Ait Boudlal, talentovani 18-godišnji marokanski centralni odbrambeni igrač, izabrao je Stade Rennais F.C. do kraja svoje mlade karijere. Dolazeći sa prestižne Fudbalske akademije Mohamed VI, potpisao je do 2028.„, navodi se u saopštenju za medije objavljenom na zvaničnom sajtu kluba iz Bretona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.