Tanguy Ndombélé je izabrao OGC Nice!

Tanguy Ndombélé je izabrao OGC Nice!

„Klub može da potvrdi odlazak Tanguja Ndombelea posle uzajamnog raskida njegovog ugovora koji stupa na snagu 30. juna, na kraju njegove trenutne pozajmice“. Totenhem je 12. juna zvanično izneo ono što smo otkrili nekoliko dana ranije. Prvobitno izjednačen do 2025. godine, francuski vezni igrač je bio spreman za prekid, uprkos znatnoj plati. Novac mu nije pokretačka snaga, i želi da započne novi ozbiljan projekat.

Želeo je da izbegne još jednu pozajmicu, pošto je tokom boravka u Totenhemu imao 3 uzastopne, povratkom u Lion, potom odlaskom u Napoli i Galatasaraj. Kritikovan poslednjih meseci od strane Turske zbog gojaznosti, Ndombélé je uzeo bika za rogove. Lek u Meranu i velika fizička priprema da se vrati na najbolji nivo.

Tanguy Ndombélé je povratio formu

Prema našim informacijama, sada se vratio svojoj idealnoj težini, i osvetoljubivi je nego ikad. Rešen je da pokaže da još uvek ima mnogo toga da donese timu i zato je nedavno odbio nekoliko egzotičnih ponuda. A klub koji će imati koristi od njegovih usluga je u Ligi 1.

Prema našim informacijama, OGC Nice je taj kojem će se Pridružiti Tanguy Ndombélé. Zaveo ga je projekat Nica, gde će se ponovo sastati sa čovekom koga već poznaje, sportskim direktorom Florijanom Morisom. Po naređenju novog trenera Franka Haisea, ubeđen je da se potpuno ponovo pokrene i da svoje iskustvo iznese u mladu grupu Nice.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.