Frančesko Farioli želi da vrati Evana Pogodinda iz OGC Nice

Frančesko Farioli želi da vrati Evana Pogodinda iz OGC Nice

Novi trener Ajaksa Amsterdama posle iskustva u OGC Nici, Frančesko Farioli želi da se vrati bivšem štićeniku sa kojeg je bio u prilici da radi na jugu Francuske. Zaista, prema našim poslednjim informacijama, italijanski tehničar bi želeo da privuče Evana Guessanda, koji je trenutno pod ugovorom sa Aigloncima do juna 2026.

Autor 7 golova i 2 asistencije na 38 mečeva u svim takmičenjima prošle sezone, mladi 23-godišnji napadač, rođen u Ajačiju, tada bi sebi ponudio novi izazov, on koji je imao još dva iskustva sa Lozanom-Sportom i FK Nantesom. Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.