Milan Skriniar želi da osujeti planove PSG- a!

Milan Skriniar želi da osujeti planove PSG- a!

Ljubitelji fudbala su, naravno, fokusirani na ovaj Euro 2024. Ali unutar klubova, oni već naporno rade na jačanju tima. To je očigledno slučaj i u Parizu, gde je uprava već zaključila dolazak ruskog golmana Matvija Safonova. Proučavaju se i druge avenije kao što su Din Hujsen (Juventus), Lutšarel Gertruida (Fejenord) ili Amadu Onana (Everton), ovo drugo dvoje koje smo mi otkrili.

Istovremeno, moraćemo da se rastanemo od određenih elemenata. Kako je objašnjeno u našim kolumnama prošle nedelje, postoje dva igrača čija je budućnost u Parizu ispisana tačkastim redovima: Fabijan Ruiz, koji je briljirao sa Španijom tokom Evra, kao i Milan Skriniar, centralni odbrambeni igrač koji je stigao pre samo godinu dana, a bio je prisutan i na Euro. Bivšeg čoveka Intera prate Galatasaraj i Bešiktaš.

Skriniar ne namerava da ode

Međutim, igrač ne želi naročito da ode ako želimo da verujemo njegovim poslednjim izjavama, koje je CalcioMercato.it posle poraza njegovog tima protiv Engleske. „Ostajem u PSG“rekao je. Prilično jasna poruka koja neće nužno biti dobro primljena u Parizu, gde je pod ugovorom do 2028.

Dovoljno je reći da je u ovoj priči igrač očigledno u poziciji snage. Namerava da se bori za mesto u startnih jedanaest Luisa Enrikea i zaštićen je svojom ugovornom situacijom. On je takođe jedan od najplaćenijih igrača pariske ekipe, što primorava potencijalne udvarače da stave teške stvari na sto kako bi pokušali da ga ubede. Natezanje obećava da će biti dugo, veoma dugo…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.