Prijateljski: Brest će izazvati Juve

Liga 1: Brest pretekao Rena do žice posle napadačkog festivala

Kvalifikovao se prvi put u svojoj istoriji u Ligi šampiona, Stade Brestois će 3. avgusta hteti protiv Juventusa Torino u prijateljskoj utakmici koja se održava u Peskari. Za ostale, Erik Rojovi ljudi će se suočiti sa Avrančesom (N2 ili N) 12.

Kao podsetnik, nastavak je zakazan za ovaj utorak, 2. jul, a trening kamp je zakazan od 31. jula do 3. avgusta u Kastel di Sangrou, u Abrucou, u Italiji. U Ligi 1, Brest će početi svoju sezonu protiv OM-a Roberta De Zerbija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.