Janis Begraoui napušta Tuluz zbog Eštorila

Janis Begraoui napušta Tuluz zbog Eštorila

Stigavši u leto 2021. u Tuluz gde će ukupno odigrati 52 utakmice, uključujući 18 mečeva prošle sezone u Ligi Evropa i Ligi 1, Janis Begraoui napušta Tefécé. „Pozajmljen prošle zime Pau, Janis Begraui se sada sprema da otkrije portugalsku prvu diviziju, tako što će se pridružiti Eštorilu-Praju, poslednjem 13. u Ligi Portugala Betčliću. Klub želi Janisu sve najbolje u njegovoj sledećoj avanturi!“, objašnjava Tef u saopštenju za javnost.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Sport Cover (@sportcover)

Dvadesetdvogodišnjeg napadača, koji je trenirao u Auxerreu i koji je predstavljala čuvena agencija Sport Cover, rodom iz Étampesa postigao je 38 golova i ostvario 4 asistencije na 150 profesionalnih mečeva. Posle Francuske, Franko-Marokanac se samo što nije otkrio novo prvenstvo, poznato po svojim igračima sa tehničkim profilom. Okruženje koje bi logično trebalo da odgovara profilu mladih francuskih talenata…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.