FK Mec definitivno nudi Žoržu Mikautadzeu

Merkato: Žorž Mikautadze uspaničio Ligu 1!

Nazad u klub posle dobrog trčanja tokom Euro 2024 koji je završen u 16. kolu protiv Španije (4-1), Žorž Mikautadze će konačno moći da odlučuje o svojoj budućnosti. Ovog ponedeljka, Ajaks Amsterdam je zvanično preneo svoj stalni transfer u FK Mec: „Napadač je bio na pozajmici u francuskom klubu poslednjih šest meseci, sa opcijom kupovine uključenom u sporazum. Ova opcija je vežbana, što transfer 23-godišnjeg napadača čini trajnim“– kaže holandski klub.

Ajaks se dogovorio sa Grenatima oko naknade za transfer od 13 miliona evra. Ugovor gruzijskog internacionalca sa Ajaksom trajao je do 30. juna 2028. godine. Udvarajući se nekolicini velikih francuskih klubova kao što smo ranije najavili, Žorž Mikautadze bi trebalo da bude prodat tokom ovog transfer prozora od strane FK Mec. „To me otvara ka celoj Evropi, pokazujem svoje kvalitete ovde, to me čini srećnim. Sada idem na odmor, a onda жemo videti. Moja odluka još nije doneta“– objasnio je on u nedelju uveče.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.