ASSE: Potpuni dogovor o produženju Aïmen Moueffeka

Saint-Etienne: stvari se pomeraju za Aimen Moueffek

AS Sent-Etjen je blizu cilja za produžetak Aimena Muefeka. Kako smo objasnili, 23-godišnji vezni igrač, koji je dolazio do isteka ugovora 30. juna, imao je nekoliko ponuda, ali je bio otvoren i za produžetak ugovora sa ASSE. U poslednje vreme taj trend je očigledno bio ka produžetku za marokanskog internacionalca koji se nada, autor je 4 gola i 2 asistencije sa Zelenima prošle sezone.

Prema našim poslednjim indiskrecijama, ASSE je upravo postigao potpuni dogovor da igraču produži oko četvorogodišnjeg ugovora, plus opciju. Vezni igrač se posebno uverio u obećanja Kilmer Sportsa, novog jedinog akcionara kluba „Sent-Etjen“ koji mnogo računa na njega. Aïmen Moueffek će biti podvrgnut lekarskom pregledu u narednih nekoliko sati i vratiće se u Ligu 1 sa svojim trening klubom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.