HAC na pragu kupovine Janisa Zouaouija!

HAC: Ne očekuju se nikakve promene unutar osoblja

Veoma lepa priča o ovom početku letnjeg transfer prozora. Na kraju ugovora sa Martiguesom, Janis Zouaoui će preuzeti novi i uzbudljiv izazov, najblaže rečeno. Prisutan u nacionalnom 1 timu godine poslednje dve godine, 26-godišnji levi bek, autor 2 gola i 4 asistencije na 29 mečeva u svim takmičenjima, doživeće meteorski uspon u narednim satima. Prema našim poslednjim informacijama, starosedelac Marseja će, u stvari, proći lekarski pregled u Le Havru pre nego što se posveti naredne tri sezone u bojama Ciel et Marine. Kontaktiran od nas, njegov savetnik, Yacine Ayad, potvrdio nam je ovo pre nego što se zahvalio najstarijem klubu na poverenju koje mu je stavljeno u ruke.

„San je za svakog fudbalera da igra u Ligi 1 ali da iz nacionalnog pređe u L1… Čestitam Momu El Karazeu, Mathieu Bodmeru i njegovim timovima. Mnogi klubovi su bili zainteresovani ali diskusije i projekat koji je doneo Le Havre bili su iznad glazuru na torti gospodina Didijea Digarda koji će za mene postati jedan od najboljih na toj poziciji. Ovo još jednom pokazuje da je sve moguće. Janis je pokazao velike stvari i to mu daje za pravo da se danas pridruži eliti“.. Solidno defanzivno, Franko-Alžirac takođe ima veoma dobre kvalitete na ofanzivnoj strani, pošto je karijeru počeo kao vinger. Svestrani profil koji je zbog toga zaveo odbor Normandije, koji će tokom leta tokom leta biti prvi regrut.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.