Stade Rennais na meti finskog internacionalnog veznog igrača

Stade Rennais na meti finskog internacionalnog veznog igrača

Nakon što je prodao Žanuela Belocijana Bajer Leverkuzenu, pozajmio Fabijana Riedera Štutgartu sa opcijom kupovine i postizanja dogovora sa Nantesom o transferu Matisa Ablinea, Stade Rennais je takođe aktivan u pravcu dolazaka. Sa ovim na umu, Tim potvrđuje, ove nedelje, da su Bretonci zainteresovani za finskog internacionalca (59 kapica, 2 gola) Lidsa Glena Kamare.

Autor 37 mečeva u Prvenstvu prošle sezone, 28-godišnji bivši igrač Arsenala smatra se igračem sredine terena u boksu, sa veoma dobrim defanzivnim kvalitetima. Profil koji izgleda zavodi upravu Rena… Sada ostaje da se postigne dogovor sa čovekom čiji ugovor traje do juna 2027.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.