OL su definitivno potpisali Saida Benrahmu za 20 miliona evra!

OL: Saïd Benrahma da potpiše trajno

Saopšteno je pre nekoliko dana, sada je zvanično. Ove nedelje, Olimpique Lyonnais je najavio stalni dolazak Saida Benrahme. Alžirski internacionalac je prvobitno bio pozajmljen Vest Hemu na 6 meseci. „Olimpique Lyonnais objavljuje da je iskoristio opciju kupovine Saida Benrahme za 12,3 miliona funti, odnosno oko 14,4 miliona evra, od Vest Hema. Alžirski internacionalac, koji je stigao u prozor zimskog transfera uz naknadu za pozajmicu od 5,1 miliona funti, odnosno oko 6 miliona evra, sada je sa Lionom naredne 3 sezone!“, piše u saopštenju kluba.

OL je platio ukupno 20,4 miliona evra za kupovinu alžirskog vinera. Sa lionskoj strani, Benrahma je naizmenično menjao dobro i ne tako dobro. Na 15 odigranih utakmica postigao je 3 gola i isporučio 4 asistencije. Dovoljno da ubedi njegov menadžment da mu veruje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.