OM ozvaničio dolazak Roberta De Žerbija na tri sezone

OM: Roberto De Zerbi stigao u Marsej

Posle dugog čekanja, Olimpique de Marseille je početkom nedelje najavio dogovor sa italijanskim taktičarem Robertom De Zerbijem da ovaj poslednji zvanično preuzme kormilo kluba u narednim danima. „Olimpique de Marseille saopštava da je u načelu postigao sporazum sa Robertom De Zerbijem. Klub trenutno radi sa svim zainteresovanim stranama na ozvaničenju dolaska italijanskog trenera, kao i dolasku njegovog stručnog štaba, na klupu OM-a i priprema se za njegov dolazak u Marsej narednih dana“., objašnjava se u saopštenju kluba iz Marseja.

Međutim, sada je sve završeno, pošto su olimpijci upravo napravili njegov dolazak na klupu zvaničnika Stade Vélodrome. „OM sa zadovoljstvom najavljuje potpisivanje italijanskog trenera za naredne tri sezone. Četrdesetpetogodišnji rodom iz Breše već ima solidno iskustvo na najvišem nivou. Promovisan u trenera sa samo 34 godine posle profesionalne karijere napadačkog veznog igrača, Roberto De Zerbi se brzo uzdigao kroz redove Italije do Serije A i ustanovio svoj ambiciozni igrački identitet u Sasuolu 2018 godine, navedeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.