Nantes blizu preuzimanja Matthis Abline

Stade Rennais konačno vraća Matthisa Ablinea

Pozajmljen od strane Stade Rennais u FK Nantes ove sezone, Matis Abline će ostati u Loire-Atlantique. Ovaj 21-godišnji napadač je postigao 5 golova i isporučio jednu asistenciju na 22 utakmice ove sezone sa „Kanarincima“, a to je ubedilo upravu Nantesa da ga trajno potpiše.

Ouest-France ukazuje na to da su Ren i Nantes veoma blizu postizanja dogovora oko 12 miliona evra (uključujući bonuse) za transfer Matisa Ablinea. Operacija bi trebalo da bude završena veoma brzo, uveravaju francuski mediji. Početkom juna, Renes je ukinuo otkupnu klauzulu koja se procenjuje na 2 miliona evra. To bi bila odlična dodatna vrednost za SRFC.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.