Anže želi da se repatrijacija Anđelo Fulgini

Anže želi da se repatrijacija Anđelo Fulgini

Nazad u Ligu 1 samo godinu dana nakon otpuštanja, SCO Angers namerava da ne proživi haotičnu sezonu. I uprava zato gleda da se ojača kako bi mogla da bude konkurentna i da se takmiči sa ostalim timovima u prvenstvu. U tom smislu, prozor letnjeg transfera će omogućiti Anžeu da izvrši neke korekcije, posebno u napadačkim pozicijama.

Prema našim informacijama, rukovodstvo trenutno proučava mogućnost dovođenja bivšeg člana kuće: Anđela Fulginija. Napadački vezni igrač igra za RC Lens već godinu dana. Anže je napustio 2022. zbog Bundeslige i Majnc. Najavljen za odlazak Sang et Ora od tada, Anže želi da ga iskoristi kako bi ga vratio. Ovaj 27-godišnjak je ove sezone odigrao 38 mečeva (3 gola i 2 asistencije).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.