PSG je želeo Pau Cubarsía

Barça: Pau Cubarsí je odbio Mančester Siti

Ove sezone, Pau Cubarsí se predstavio širu javnost. Sa 17 godina centralni odbrambeni igrač se tokom druge polovine sezone etablirao u FK Barselona XI. Prošlog novembra, njegovi dobri nastupi na Svetskom prvenstvu U17 impresionirali su Ksavija, tadašnjeg trenera katalonskog kluba, da ga ubace u prvi tim. Međutim, španski trener nije jedini koji je primetio njegove dobre nastupe.

Kao što je naznačeno Mundo Deportivo– Luis Kampos, savetnik PSG-a, bio je veoma pažljiv prema svojoj situaciji. U to vreme, Kubarsi je imao otkupnu klauzulu koja se procenjuje na 10 miliona evra, ali njegova želja je bila da ostane u Barsi, posebno nakon namere Blaugrane da oklopi njegov ugovor. On je 9. marta produžio ugovor do 2027. godine sa povećanjem plata i klauzulom od 500 miliona evra, odbijajući transfer želje Luisa Kamposa i PSŽ-a.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.