Serhio Riko napušta PSG

Serhio Riko napušta PSG

Teško povređen pre više od godinu dana posle pada na konju, Serhio Riko nije uspeo da ispoštuje povratak treninzima na kraju prošle sezone. Golman PSG-a je poslednjih nedelja podvrgnut uveravanju lekarskih pregleda, ali je morao da sačeka odobrenje francuskih vlasti da nastavi svoje profesionalne aktivnosti. Totalna zamagljenost za španskog golmana, na kraju ugovora sa glavnim klubom.

I prema informacijama iz France Bleu, Serhija Rika neće čuvati Pari Sen Žermen. Španski golman će zbog toga biti oslobođen bilo kakvog ugovora za nekoliko sati. Bivši golman Sevilje doživeo je tešku povredu glave u nesreći koja se dogodila 28. maja 2023. godine u regionu Sevilje u Španiji. Bio je u komi i proveo je 82 dana u bolnici.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.