Komo i OM su još uvek daleko od dogovora za Pau Lopeza

Komo i OM su još uvek daleko od dogovora za Pau Lopeza

Pau Lopez bi mogao da napusti OM ovog leta da bi se pridružio Sesku Fabregasu u Komou, promovisan u Seriji A. Španski trener želi da dovede svog sunarodnika kako bi izgradio takmičarski tim sledeće sezone. Sporazum o uslovima ugovora je već postignut.

Ostaje da se postigne dogovor između dva kluba, što neće biti tako lako ako želimo da verujemo Sky Sport Italia. Pozicije su prilično udaljene pošto OM traži 8 miliona evra da pusti golmana kome je ostalo još dve godine ugovora, dok Kom nudi ponudu za pozajmicu sa opcijom kupovine niže od sume koju traže Fokanci.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.