Bivši trener Đanluiđija Donnarumme se uhvatio u koštac sa upravom PSG-a

PSG: Produžetak na vidiku za Đanluiđija Donnarummu

Mislilo se da je Đanluiđi Donnarumma konačno odagnao sve sumnje u njega, ali očigledno, Italijan će ipak morati da se dokaže u Parizu. U balansu sa Kejlorom Navasom u svojoj prvoj sezoni u prestonici, bivši golman AC Milana zauzeo je startno mesto u naredne dve. Međutim, nema nagoveštaja da će situacija ostati nepromenjena u odnosu na septembar. Dolaskom Rusa Safonova karte će biti rekonstruisane, a hijerarhiju još nije uspostavio Luis Enrike na poziciji golmana.

Donnarumma je u Parizu često morao da ide napred u odnosu na sve šanse (čak i ako ni njegovi nastupi nisu uvek bili besprekorni). Situacija zbog koje se jedan od njegovih bivših trenera kaje, jer je bio u stanju da se izrazi u novinama Tim : „U klubu je počeo tako što je bio u konkurenciji sa Navasom, onda se stručni štab promenio, a sada ne bi bilo hijerarhije. Igrač uvek mora da bude stavljen u najbolju moguću poziciju, a na klupskom nivou nije“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.