RC Objektiv u borbi za winger Couhaib Driouech

RC Objektiv u borbi za winger Couhaib Driouech

Posle razočaravajuće sezone, ili bar ispod očekivanja, RC Lens se očekuje ove godine, jer će započeti novi ciklus. Exit Frank Haise koji je odlučio da se pridruži OGC Nici, sada napravite mesta za Willa Stilla koji je odlučio da nastavi svoju avanturu u Francuskoj nakon vremena koje je imao u Remsu. I sada kada je pitanje trenera rešeno, uprava Lensa je aktivna u prozoru transfera kako bi pokušala da ojača i zaigra za evropska mesta sledeće sezone. U tom smislu, napadački sektor je jedan od prioriteta kluba.

Nedavno smo nam otkrili da je klub sanjao da obezbedi usluge Žoržu Mikautadzeu. Gruzijski napadač FK Mec je veoma žudeo za napadačem. Ali on nije jedini napadač na meti uprave Lensa. Prema našim informacijama, RC Lens je pokazao interesovanje za marokanskog pobednika Couhaib Driouecha. Sa 22 godine igra za Excelsior Roterdam i imao je veoma dobru sezonu sa 8 golova i 8 asistencija na 33 utakmice.

Konkurs po tom pitanju

Teško pogađa, živahni vinger i pre svega dribling (najbolji je driblaš u Erediviziji ove sezone), mladi marokanski internacionalac je zavidan igrač. Ako RC Lens još uvek nije dao ponudu, diskusije su počele i to bi moglo da se desi narednih dana. Ali Sang et Or će imati konkurenciju u ovom slučaju koja obećava da će biti teško. Prema našim informacijama, PSV i Sporting Portugal su dva najnaprednija kluba na dosijeu sa već ponudama igraču i Ekscelansu koji traže oko 4 miliona evra da ga puste da ode.

PSV i Sporting Portugal su već počeli pregovore ove zime i zato su korak ispred dok su Sevilja FC i Fejenord takođe u dosijeu. Igrač, koji želi da napusti klub ovog leta i ima potvrdu o izlasku, još uvek nije doneo odluku o svom budućem klubu. Ali RC Lens ima sredstva da ga ubedi dok je Liga 1 visoko cenjeno prvenstvo u Holandiji. A dobra sezona u Ligi 1 mogla bi da otvori vrata marokanskoj reprezentaciji za koju još uvek nije znao.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.