OM: Pau Lopez pristao da se pridruži Komou

OM: Pau Lopez sve bliži sporazumu sa Komoom

Odlazak Pau Lopeza postaje jasniji. Neprikosnoveni starter kod gola Marseja, 29-godišnji golman (49 utakmica u svim takmičenjima ove sezone) nalazi se na policama Komoa, promovisan je u Seriji A, a njime upravlja Sesk Fabregas, u potrazi za iskusnim golmanom. U tom smislu, Sky Sports Italia nedavno je preneo da je transalpinski klub ozbiljno insistirao da regrutuje Španca.

Prema poslednjim vestima, ispostavilo se da je slučaj vezan za bivšeg golmana AS Rome napravio novi zaokret. Prema Relevo, Pau Lopez je došao do dogovora sa Komoom, zaveden idejom da radi pod bivšim igračem Arsenala i Barse. Ostaje da promovisana strana pronađe zajednički jezik sa Olimpićem de Marsejom, koji su otvoreni za odlazak svog igrača i koji su već počeli potragu za njegovim naslednikom, kako smo otkrili.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.