Saint-Etienne: totalni sporazum za Yunisa Abdelhamid-a

Stade de Rems: Yunis Abdelhamid ima dve ponude u L1

Upravo u Ligi 1, AS Sent-Etjen namerava da se trajno etablira u eliti francuskog fudbala. A to će podrazumevati veoma dobar prozor letnjeg transfera sa pojačanjima u svakoj liniji. U tom smislu, uprava Zelenih će napraviti prvi veoma veliki potez dolaskom marokanskog internacionalca Junisa Abdelhamida, slobodnog od njegovog odlaska iz Remsa.

Kao što smo vam rekli, ASSE je u ovom slučaju bio na pol poziciji pošto je igrač odbio ponudu bresta ali i od Lorijena (u Ligi 2). Prema našim informacijama, bivši kapiten Remsa je konačno postigao dogovor sa Sent Etjenom. Sve što nedostaje je potpis i medicinski pregled za dovršavanje ovog dosijea. Kao podsetnik, Abdelhamid će potpisati jednogodišnji ugovor i godinu opcije.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.