OL: Pjer Sejdž konačno diplomirao

OL - Monako: Ponos Pjera Sejdža

Na OL klupi od decembra, Pjer Sejdž je brzo sve doveo u dogovor. Bivšem direktoru trening centra Rone bilo je potrebno samo nekoliko nedelja da ubedi svoj menadžment da se kladi na njega kao trenera. Međutim, iako je podneo zahtev za dobijanje svog BEPF-a, FFF je odlučio da ga ne zadrži s obzirom da nije imao neophodne preduslove.

Međutim, DTN FFF-a je najavio da će biti pronađeno rešenje koje će mu omogućiti da bude u dobrom položaju od sledeće sezone zahvaljujući VAE (validaciji stečenog iskustva). I dok su rezultati saopšteni za sredinu jula, OL je tu vest saopštio u četvrtak. „Čestitam našem treneru Pjeru Sejdžu koji briljantno završava ovu istorijsku sezonu dobijanjem svog BEPF-a!“, može se pročitati na društvenim mrežama kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.