Strazbur spreman da dočeka Barça grumen?

Strazbur spreman da dočeka Barça grumen?

Mark Guiu se sprema da potpiše za Čelsi narednih dana. Igrač Barse, velika nada za mesto broj 9 u Kataloniji, nakon što je postigao gol u Ligi šampiona u oktobru prošle godine, nekoliko sekundi nakon što je došao, uskoro napušta klub. Ne videvši nikakve značajne izglede pod Hansijem Flikom, 18-godišnji napadač razmišlja o transferu u Čelsi. Međutim, njegova neposredna budućnost mogla bi da ga odvede u Ligu 1.

Prema Sport, „Plavci“ bi mogli da odluče da ga pozajme direktno u Strazbur za sledeću sezonu. Satelitski klub Čelsija (BlueCo), alzaški klub sada redovno dočekuje igrače engleskog kluba na pozajmici. Prošle sezone dvojica Brazilaca su pozajmljena RCS-u, Ângelu i Andreju Santosu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.