OL advance on Moussa Niakhaté

OL advance on Moussa Niakhaté

Olimpique Lyonnais ne gubi vreme u ovom letnjem transfer prozoru. Klub iz Rone množi tragove i kontakte kako bi ojačao. Posebno u sredini terena i odbrani. Za ovaj drugi sektor se čini da se stvari brzo kreću. Prema našim informacijama, OL je preuzeo vođstvo u regrutovanju Muse Niakhatéa, centralnog branioca Notingem Foresta.

Zaista, pregovori traju već nekoliko dana i pozitivno napreduju. Još bolje, prema našim informacijama, lekarski pregled je već zakazan za sutra. Za Notingem je neophodno prodati da bi se ostao u okviru engleskih pravila finansijskog fer-pleja. Regrutovan 2022. godine od strane engleskog kluba, koji je tada bio u kupovnom pomami, Niakhaté je prethodno igrao za Majnc u Bundesligi, pošto se sa Mecom otkrio u Ligi 1. Sada već 28 godina, senegalski internacionalac mogao bi da se vrati na prvenstvo Francuske u bojama Liona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.