TV prava iz Lige 1: Pojavljuje se Apple!

Liga 1: TV raspored za 33. meč

Ko će dobiti TV prava na Ligu 1 za period 2024-2029? Neizvesnost je i dalje na vrhuncu, na veliko nezadovoljstvo elitnih klubova koji nikada neće dobiti milijardu evra kojima su se nadali. U ovom trenutku, opcija kanala Lige 1 od 100% po ceni od 30€ mesečno izgleda da je omiljena od strane LFP-a, koji se još uvek nada znaku iz duela Canal+-beIN Sports.

Veиeras RMC Sport govori nam da bi novi igraи mogao da stigne. To je ameriиki gigant Epl. Kompanija sa sedištem u Kaliforniji navodno traži strategiju za sticanje prava na L1. LFP shvata ovog kandidata ozbiljno, ali ako tajming izgleda tesno. Da se nastavi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.