OL blokirao Jankuba Minteh uprkos ponudi od 47 miliona evra

Ništa nije učinjeno za Yankuba Minteha

Jankuba Minteh (19 godina) pravi mnogo klubova pljuvačkom. Autor 6 asistencija i 11 golova na 37 utakmica tokom pozajmice u Fejenordu, gambijski napadački vezni igrač iz Njukasla je najavljen na nišanu Evertona i Olimpike Lionnais.

Međutim, u poslednje vreme engleska štampa prenosi da je OL dao ponudu od 47 miliona evra kako bi pobedio svu konkurenciju. Suma koja izgleda ogromna za Rhone finansije. Sunce Uverava da bi Minteh odbio da razgovara sa Les Gonesom. Gambijanac više voli da karijeru nastavi u Premijer ligi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.