Nantes je dao ponudu za Mahamadou Diawara

Nantes je dao ponudu za Mahamadou Diawara

Ako u ovom trenutku klubovi čekaju ishod sapunice za TV prava da se u potpunosti fokusiraju na prozor transfera, neki klubovi već počinju da napreduju sa svojim pionima i isprobaju nekoliko poteza. To je naročito slučaj za FK Nantes, koji je ove sezone bio veoma blizu relegacije. U tom smislu, Kanarinci i Antoan Kombouaré žele da ojačaju na sredini terena.

Prema našim informacijama, FK Nantes je ciljao OL-ove talentovane mlade vezne igrače: Mahamadu Diawara. Pod Pjerom Sejdžom, 19-godišnji vezni igrač je odigrao 11 utakmica Lige 1 i brzo pokazao sav svoj talenat. Ponudu za kredit sa opcijom kupovine već je dao FK Nantes. Ostaje da se vidi šta OL Pjer Sejdž namerava da uradi sa igračem koji je nedavno produžio ugovor sa klubom iz Rone (automatsko produženje u zavisnosti od broja nastupa u Ligi 1). Drugi francuski i strani klubovi su takođe veoma zainteresovani za njegov profil. Dijavara će takođe biti pažljivo pod lupom mnogih izviđača tokom Euro U19 koji će se održati ovog leta u Severnoj Irskoj od 15.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.